NeoTV - Гледајте ТВ кога сакате и од каде сакате!

Добре дојдовте на десктоп верзијата за гледање телевизија на neoTV!

Едноставно, внесете ги Вашите податоци во дадените полиња и започнете да уживате во Вашата омилена содржина. Покрај програмата во живо, закажете снимање на посакуваните емисии или пак гледајте ги веќе снимените содржини до 3 дена наназад.

Преземете ја апликацијата neoTV за Вашиот смарт телефон или таблет!
Неотел ДОО - Скопје
Кузман Јосифовски Питу 15,
1000 Скопје, Македонија
© Неотел ДОО 2016, Сите права се задржани.